ACTIVITATS

SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

La Setmana de Muntanyisme de Badalona neix l’any 1986 amb motiu del 25é aniversari de l’Agrupació Excursioniste Bufalà.
La idea surt de la il.lusió dels seus socis i sòcies per acostar l’alpinisme a tots els ciutadans. Recolzada per la Conselleria d’Esports de l’Ajuntament de Badalona i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya es fa possible la seva realització.

Durant els 10 primers anys aquest cicle de pel.lícules de muntanya es va portar a terme a la Sala d’actes del Museu Municipal de Badalona, passant al Teatre Principal a partir de l’11 edició ja que aquesta sala dobla el nombre de butaques del Museu.

Al llarg d’aquests anys han passat per aquest cicle alpinistes d’élite de tot l’estat i hem portat pel.lícules estrangeres, sempre amb la intenció d’aportar les últimes i més atractives activitats realitzades dintre del món de la muntanya.

Després de cada projecció és habitual fer un col.loqui amb el conferenciant, en el qual participa obertament el públic assistent.

Des de fa dos anys després del col.loqui realitzem un sorteig de llibres i material de muntanya amb gran acceptació per part dels participants.

Avui dia aquest cicle està totalment consolidat i és un referent entre els alpinistes i tots els amants de la muntanya en general.