26 maig 2023

ESCOLA DE MUNTANYA PIOLET

Des de l’Agrupació Excursionista Bufalà us informem del neixament d’un nou projecte prou engrescador i amb força il·lusió de cara a un futur. Després d’uns mesos de molta feina, s’ha arribat a un acord amb l’Agrupació Excursionista Muntanya i el Centre Excursionista de Badalona per posar en marxa un projecte d’activitats extraescolars de muntanya adreçat a infants i adolescents de 5 a 17 anys: l’Escola Piolet.

Les activitats, per proximitat, es duran a terme a la Serralada de Marina (Santa Coloma de Gramenet i Badalona), i seran l’escalada, la BTT, l’orientació, el senderisme i el trail running. L’horari serà de dilluns a divendres entre les 17h i les 20h (acabarem de concretar segons inscripcions a les activitats). En aquests moments, estem començant a recollir les primeres preinscripcions amb 15 dies gratuïts de prova a partir del dia d’inici de les activitats (setembre, amb el curs escolar) i un 5% de descompte per al curs 2023-2024.

Si voleu més informació sobre les activitats o les preinscripcions, podeu contactar per email amb info@escolapiolet.cat, enviar un WhatsApp o trucar al 654 110 407 (Gerard) o visitar la pàgina web:

https://www.escolapiolet.cat/

Esperem que sigui una bona notícia també per a vosaltres, i que us engresqui tant com a nosaltres!