3 gener 2023

Estades UIAA Youth Camp

19 de febrer 2023 / 25 de febrer 2023

Guillestre, Alps Francesos

Guillestre, near Briançon in south alp of France (region Rhone Alpes, department 05, “Hautes Alpes)

 

Preu 300€

La UIAA (International Climbing and Mountaineering Federation) convoca  estades d’Escalada amb gel per a joves de 16 a 26 anys a Guillestre, sud de França, regió Rhone Alps.

L’objectiu principal d’aquest campament d’escalada en gel és permetre als joves practicar moltes formes d’escalada en gel: un sol tram o vies amb múltiples pistes, i també com gestionar l’entrenament.

El campament està obert a escaladors internacionals d’entre 16 i 26 anys. Els participants menors de 18 anys han d’anar acompanyats d’un escalador/entrenador adult, que els pugui fer càrrec. durant aquesta trobada.

El programa complet i els detalls de les estades, es poden trobar aquí. Per obtenir més informació sobre la Comissió Jove de la UIAA, feu clic aquí. També hi ha més informació disponible al lloc web de la FFCAM.

S’oferiran places com a màxim de 4 participants d’una mateixa federació. Els participants han de poder assolir un grau de 5b d’escalada en roca , i han de ser autònoms per gestionar l’assegurament.

Material: Arnès d’escalada, sabates d’alpinisme d’hivern amb grampons de gel, casc d’escalada, dispositiu d’assegurament i 5 cintes exprés  (estàndard UIAA/CEN), 2 piolets, un dispositiu detector d’allaus (es pot llogar ), 5 cargols de gel, ulleres de sol i crema, sac de dormir, llanterna, roba d’escalada d’hivern i kit de bany, ampolla d’aigua, qualsevol medicament personal.

Assegurança: els participants han de disposar d’ una assegurança per accident, rescat, responsabilitat civil i viatges que sigui vàlida per participar al programa d’escalada i trekking (llicència FEEC). Aquesta assegurança, s’ha de presentar als organitzadors a l’arribada.

Preu: 300€ per participant, a pagar a l’arribada a l’organitzador. Allotjament, pensió completa, despeses de gestió i d’organització incloses. No inclou picnic del migidia.

Punt de trobada:

– Gite, hi ha un tren entre Briançon i Gap, amb parada a Montdauphin i després una llançadora fins a Guillestre.

– Aeroport de Blagnac (Toulouse) el dissabte 18 de febrer (aleshores viatjar el dia 19 en un minibús amb altres participants de Toulouse).

Tota la informació a la seva pàgina web

 

Objectius

L’objectiu principal d’aquest campament d’escalada juvenil és practicar diferents formes d’escalada en gel.

Document: INSCRIPCIÓ (728.62 kb)