11 agost 2022

Tornen les estades de descens de barrancs

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha obert les inscripcions a les estades de descens de barrancs per nois i noies de 18 a 25 anys es realitzaran els dies 24 i 25 de setembre a l’Alt Urgell al càmping d’Oliana.

L’objectiu de les estades per a joves és el descobriment de l’activitat del descens de barrancs i la formació tècnica adient a les necessitats de cadascú. Aprendre i habituar-se a les tècniques bàsiques de progressió i seguretat del descens de barrancs i adquirir el nivell suficient per poder progressar per barrancs de nivell de dificultat baixa amb autonomia.

Hi ha un màxim de 12 places i les estades no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places, tindran preferència aquells esportistes que no hagin participat prèviament en estades de la mateixa modalitat, en primer lloc i en altres estades de la FEEC en segon.

Els i les joves interessats a participar han de tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, així com disposar del material necessari. Per preinscriure’s haurà d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 principal, 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat.

El termini de recepció de sol·licituds finalitzarà el dia 4 de setembre de 2022.

Posteriorment, la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció serà de 116 € i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments fins al lloc de trobada i el de tornada aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les estades per videoconferència, la FEEC farà arribar el link de la reunió a tots els participants. En aquesta reunió, es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització, logística, el material i altres temes d’interès relacionats.