7 gener 2019

Forma part del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya

Vols formar part del Centre de Tecnificació d’Escalada de Catalunya (CTEEC)? La FEEC ha obert la convocatòria a les proves d’accés, que es duran a terme el 26 de gener.

El CTEEC té la missió de preparar esportistes joves del territori català per a les competicions internacionals, en les modalitats d’escalada esportiva i escalada en bloc. Els esportistes segueixen un programa d’entrenament planificat i orientat a obtenir el rendiment més òptim, en funció de les seves característiques (nivell tècnic i físic en el moment d’ingrés) i del calendari de competicions de cada temporada.

Enguany el format del CTEEC s’apartarà de la línia duta durant la temporada passada. Després d’un període en el que des de la FEEC es duia un control i gestió dels grups de competició d’algunes sales d’escalada del territori català, s’ha decidit tornar a formar un grup reduït d’esportistes controlats per l’equip tècnic del CTEEC i, d’aquesta manera, deixar que les sales d’escalada siguin les que gestionin els seus propis grups de competició.

Les inscripcions estan obertes fins al 23 de gener de 2019 i es poden formalitzar a través d’aquest enllaç.